hits
14.02.2018

VÅR VALENTINES DAG!

Så var det Valentines igjen! Dagen i dag startet vell egentlig ganske rolig. Jeg stod opp og kjørte Liam til barnehagen før jeg så dro rett på jobb. Annelin fikk sove litt ut i dag siden hun var så dårlig i går. Tror hun gikk å la seg i rundt 21 tiden faktisk. Man kan vell trygt nå si at gravid symptomene kommer mer og mer krypende. Hun blir nå veldig fort sliten og enormt fort trøtt på kveldene.. Så jeg prøver å gjøre det jeg kan for å holde henne glad å ikke minst holde blodsukkeret hennes oppe, hehe! Det går egentlig veldig greit siden jeg er på jobb hele dagene setter jeg stor pris på å få all den tiden jeg kan sammen med Liam før han legger seg hvis hun er sliten! 

I dag gikk jeg litt tidligere hjem fra jobb for å rekke å hente Liam i barnehagen, så reiste jeg og Liam til butikken for å kjøpe blomster og sjokolade til Annelin! Er så stolt over hvor flink Liam har begynt å oppføre seg i butikken for tiden, så han fikk selvsagt også en liten eventyrsjokolade for han var så tålmodig og flink (ja han har meg sikkert rundt lillefingeren).

Min fine Annelin! <3

Da vi kom hjem gjorde vi oss klar for å gå ut å spise kinamat sammen på vår favoritt restaurant. Liam fikk se på fiskene før vi dro og syntes det var så interessant! Fisk, fisk, fisk! Stod han og sa til alle forbipasserende mens han pekte oppi skålen.

Nå er vi hjemme igjen og Liam er lagt - så tenker jeg vi bare skal slenge oss under teppet og sette på en film eller serie og kose oss videre. 

Forresten, Happy Valentinsdag! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

kaisvanes

Pappa til Liam Elander på to og venter en liten til!

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no