hits
21.02.2018

EN GOD START

Må starte med å si tusen takk til alle som har lest å følgt bloggen til nå! 2018 fikk egentlig en ganske pangstart! Først startet jeg å være mer aktiv på instagram så fikk jeg for meg at jeg skulle starte blogg! Har faktisk lagt ut bilde på instagram nesten hver dag siden jeg begynte i midten av januar, noe som faktisk har vært mye vanskeligere enn jeg trodde! Det høres kanskje ikke mye ut, men når jeg jobber 100% på dagtid og tilbringer all den tiden jeg kan med Liam før han legger seg så er det ikke alltid tiden strekker til.. Så skal jeg jammen begynne å blogge hver dag og! Det blir tøft, men er faktisk mye kjekkere en forventet. Grunnen til at jeg får tid til dette er fordi meg og samboeren min ser ikke mye på TV som mange andre gjør, faktisk så har vi ikke kanaler! Vi har kun netflix og viaplay osv. Vi har sett oss lei av serier og tilbringer tiden vår sammen om kveldene på å redigere bilder og skrive innlegg. Faktisk veldig gøy når begge to har samme hobby, og veldig mye mer motiverende. Selvfølgelig slapper vi også av, men mesteparten av tiden går til å redigere bilder og poste innlegg. Annelin har jo vært aktiv på insta i to år nå å er utrolig dyktig på redigering og hjelper til når jeg sliter. Hun har forresten gått over nesten alle innleggene jeg har postet på bloggen og rettet opp i mine skrivefeil, haha! Og jeg hadde nok ikke fått en så god start uten henne. Men jeg kommer til å jobbe hardt fremover og gjør det beste jeg kan. Jeg håper og prøver på å legge ut cirka ett innlegg til dagen. De blir som regel lagt ut litt sent siden jeg gjør ingenting før Liam er i seng.

Jeg har forresten laget facebook side hvor jeg legger ut hver gang jeg poster ett innlegg her på bloggen å hadde satt pris på om dere ville gått å følgt den hvis dere liker bloggen og vill følge med videre fremover! Klikk HER for å komme til facebookgruppen, og trykk LIKER for å være først ute til å få med deg når jeg har postet en nytt innlegg. ;-) 

 • Dato: 21.02.2018
 • Tid: 19:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.02.2018

MITT ALLER FØRSTE BLOGGINNLEGG NOEN SINNE!

Dette eskalerte plutselig veldig fort! For bare noen dager siden lekte jeg litt med tanken om å starte en pappablogg. Jeg mener vi trenger flere pappaer på bloggtoppen! Når jeg luftet tanken til min samboer Annelin, som har blogget av og på veldig lenge og som også har en massiv følgerbase på Instagram, ble hun supergira! Og når Annelin blir gira skjer ting fort! Hun går ikke rundt grøten å venter på ting skal skje av seg selv, hun hopper inn med begge føttene først, og det er en av tingene jeg beundrer med henne. For det har nemlig begynt å smitte over på meg også de siste månedene. 

Det blir forhåpentligvis en litt annerledes pappablogg i og med jeg er en del yngre en de andre pappabloggene der ute. Vi venter nå på barn nummer to og er supergira og spente på å få møte det nye tilskuddet i familien! I den anledning føler jeg det hadde vært lærerikt for andre unge pappaer og mammaer der ute, og ikke minst en spennende erfaring for meg også å dele dette med verden! Det er ikke alltid lett å være unge foreldre men det er definitivt det beste som noen gang har skjedd meg. Jeg kommer forhåpentligvis til å legge ut en post hver eneste dag om opp og nedturer og andre ting som skjer i livet mitt! Veldig mye spennende og travelt for meg framover som jeg gleder meg sinnsykt til! Håper dere vil følge meg, min familie og denne bloggen fremover! 

 • Dato: 12.02.2018
 • Tid: 19:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
10.02.2018

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, laster opp et eget headerbilde og tilpasser designet slik at det passer til deg. Du kan også velge et helt annet design. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

 • Dato: 10.02.2018
 • Tid: 21:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Om meg

kaisvanes

Pappa til Liam Elander på to og venter en liten til!

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no