hits
20.02.2018

NYTT SPISEBORD

I dag har jeg hatt fri fra jobb og da er alltid programmet fullt for hele dagen.. Liam sov helt til klokken åtte i morges, så da han våknet lagde vi oss frokost og gjorde han klar til barnehagen. Etter vi hadde levert Liam reiste vi en kjapp tur innom kiwi for å få oss noe koffein i kroppen, deretter gikk turen videre til IKEA. Egentlig så hadde vi bestilt et nytt spisebord på nettet, men etter å ha ventet i ca. en uke og bordet i tillegg kom frem knust i flere tusen biter, bestemte vi oss rett og slett bare for å stikke til IKEA å kjøpe et annet bord. Bordet vi bestilte på nett var av herdet glassplate som så ut som marmor.. Et egentlig veldig fint bord, men utålmodige som vi begge er så måtte vi ha nytt spisebord asap! Og det ble det jammen meg og. 

Slik så bordet ut når det kom frem.....

Det ble en litt billigere og enklere variant en den vi egentlig skulle ha men er kjempefornøyd. Det bordet vi har hatt til nå var så stort at det tok bort mye av den gode romfølelsen, og siden vi har en litt liten leilighet til og begynne med så prøver vi å utnytte plassen så godt vi kan. 

 • Dato: 20.02.2018
 • Tid: 18:56
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
19.02.2018

HVORFOR JEG HAR STENGT KOMMENTARFELTET!

Som noen av dere kanskje allerede har sett så har jeg stengt kommentarfeltet. Jeg har ikke fått noen stygge kommentarer (enda), men vet de er aldri langt unna.. Grunnen til at jeg valgte å stenge kommentarfeltet med en gang var rett å slett fordi jeg vil fokusere på faktisk få ut et nytt innlegg hver dag. Jeg vet det er veldig mye fordommer der ute om "bloggere" generelt og at stygge kommentarer er blitt en vanlig ting på en del blogger. Egentlig så kjenner jeg det verken i nesen eller tåa om noen kommenterer en stygg kommentar til meg, men det som irriterer meg litt er at de "gjemmer" seg bak anonym! Hvis du skal trashe noen som er en offentlig person som alle kan gå å lese om å bli kjent med gjennom en blogg eller what ever, ha ihvertfall baller nok til si navnet ditt. Jeg mener at viss du ikke hadde turt å si det du mener til den personen face to face så har du heller ingenting med å skrive det som anonym på nettet heller... De er rett og slett bare feiginger.. Jeg har lest litt rundt på andre "store" bloggere sine kommentarer i det siste og er faktisk helt sjokkert over hvor mye piss mange "anonyme" klarer å hoste opp fra ett egentlig ganske fint innlegg! 

Grunnen til at jeg skriver om dette og er litt lidenskapelig om dette temaet er fordi min samboer ofte får mange stygge kommentarer som bare ikke henger på greip. Heldigvis får hun også veldig mange fine kommentarer som selvfølgelig overveier de dårlige! Jeg kjente bare at jeg gidder ikke sitte å lese gjennom stygge kommentarer så tidlig i bloggen min. Jeg regner selvfølgelig med å få litt tyn fordi jeg er mann og har startet blogg, men det bryr jeg meg egentlig ikkke så mye om. Jeg har mine drømmer og kommer til å gjøre det som må til for å få det til å skje.

 

 

 • Dato: 19.02.2018
 • Tid: 19:53
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
18.02.2018

EN INNHOLDSRIK SØNDAG

I dag har vi vært på farten hele dagen! I morges bestemte vi oss for at vi ikke orket å lage frokost, så da falt turen til McDonalds. Liam elsker å gå på McDonalds og storkoser seg hver gang vi er der. "Nugget, nugget" sitter han og forteller til oss mens han peker på maten. Etter vi hadde spist tok vi turen videre til oldemoren til Liam som bor rett i nærheten. Nå var det alt for lenge siden vi hadde vært på besøk der. Liam ble skikkelig bortskjemt med både chips og sjokolade av oldemor, så jeg kan vell trygt si at vi storkoste oss alle mann. :-) 

Da vi kom hjem igjen var det på tide med en liten hvil for Liam. Mens han sov av seg støvsuget gikk jeg ut og tok en total rengjøring av bilen innvendig. Endelig! Det er så deilig å ha en ren og pen bil, og søndager er perfekt for slike gjøremål. Mye kjekkere å kjøre rundt i en ren bil istedenfor en søppelbøtte på fire hjul. Hehe.

Akkurat da jeg var ferdig våknet Liam fra luren sin. Da bestemte vi oss for at vi skulle være med kompisen min og dattera hans, som bare er par måneder eldre enn Liam, å gå på tur sammen i fugleparken. For de som ikke har hørt om den før så er det en utrolig fin park vi har her vi bor hvor det kryr av forskjellige fuglearter. Både Liam og dattera til kompisen min hadde det kjempe gøy med å kaste brød til fuglene som alltid flokker seg rundt! Spessielt stas når den ene påfuglen sprettet opp fjærene sine! Det likte ungene godt. (Bilde nederst i innlegget).

Etter vi hadde kastet alt brødet til fuglene tok vi turen videre til en lekeplass rett i nærheten hvor vi lekte litt til før vi så reiste hjem igjen.

Nå er det straks "lalle" tid for Liam, så nå skal jeg sette meg ned og lese litt bøker med han før han legger seg. Håper dere alle har hatt en super dag! 

 • Dato: 18.02.2018
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
17.02.2018

God morgen!

Tenkte jeg skulle prøve å poste et tidlig innlegg idag. :-) I dag våknet jeg ca. klokken 8 og da lå jeg faktisk bare i senga og ventet på at Liam skulle våkne og gi en lyd fra seg. Fikk da ligge og bare slappe av i 30 minutter før jeg hørte at han begynte å snakke litt med seg selv inne på rommet sitt. En herlig start på dagen når alle tre kan sove ut litt! Nå har vi akkurat lagd oss frokost og skal bare leke litt sammen og kanskje gå ut på en liten luftetur. Liam elsker å være ute og gå tur i vogna og kikke på biler å spesielt traktorer og lastebiler! 

Ellers skal vi bare prøve å få ryddet litt å slappe litt av siden Annelin er litt dårlig idag..

God Lørdag!

Fun fact; Liam elsker å sette alle lekene sine på fine rekker, denne gangen på Bentley sin bekostning, hehe.

 • Dato: 17.02.2018
 • Tid: 11:00
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
15.02.2018

HUN VILLE HA EN NY PC, SÅ VI INNGIKK ET KOMPRIMISS OG KJØPTE OSS NY PC!

Haha! Da jeg kom hjem fra jobb på mandag hadde Annelin bestemt seg: hun ville ha ny PC slik at hun kunne spille The Sims... Dette var ikke noe vi hadde snakket om før så jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. Hun hadde prøvd å spille på maccen og det funket ikke - det gikk rett og slett for treigt. Så, så enkelt var det. Jeg vet det at når hun har bestemt seg for noe, så er det bare sånn det blir. Ikke at jeg hadde noe imot å kjøpe ny PC, men det var ikke akkurat det jeg hadde tenkt at jeg skulle gjøre den dagen. Jeg har jo tidligere vært litt "gamer" selv, så jeg kan nok få nytte av den jeg også. Nå som jeg har begynt å blogge så er det heller ikke så dumt ettersom vi har bare en Mac fra før av, og den pleier/pleide hun å være på mens jeg bruker iPaden.. 

Det er også noe helt spesielt med den type avslapning en kan få av å spille faktisk. Kommer du godt inn i et spill på kvelden så kan timene fly! Nesten litt skummelt at tiden flyr avgårde så fort men man får i alle fall slappet skikkelig av. Når man ser på tv eller sitter på pcen så blir det fort til at man sjekker facebook, så instagram, også går man inn på de samme sidene som man alltid pleier og lese på hver eneste dag. Derfor kan være godt med litt avbrekk av innimellom. Utfallet ble i alle fall at vi kjøpte en ny PC og er kjempefornøyde med den. Nå skal det spilles!

Fikk plutselig bruk for mitt gamle gaming headset.. Haha

Så fornøyd!

 • Dato: 15.02.2018
 • Tid: 18:55
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
14.02.2018

VÅR VALENTINES DAG!

Så var det Valentines igjen! Dagen i dag startet vell egentlig ganske rolig. Jeg stod opp og kjørte Liam til barnehagen før jeg så dro rett på jobb. Annelin fikk sove litt ut i dag siden hun var så dårlig i går. Tror hun gikk å la seg i rundt 21 tiden faktisk. Man kan vell trygt nå si at gravid symptomene kommer mer og mer krypende. Hun blir nå veldig fort sliten og enormt fort trøtt på kveldene.. Så jeg prøver å gjøre det jeg kan for å holde henne glad å ikke minst holde blodsukkeret hennes oppe, hehe! Det går egentlig veldig greit siden jeg er på jobb hele dagene setter jeg stor pris på å få all den tiden jeg kan sammen med Liam før han legger seg hvis hun er sliten! 

I dag gikk jeg litt tidligere hjem fra jobb for å rekke å hente Liam i barnehagen, så reiste jeg og Liam til butikken for å kjøpe blomster og sjokolade til Annelin! Er så stolt over hvor flink Liam har begynt å oppføre seg i butikken for tiden, så han fikk selvsagt også en liten eventyrsjokolade for han var så tålmodig og flink (ja han har meg sikkert rundt lillefingeren).

Min fine Annelin! <3

Da vi kom hjem gjorde vi oss klar for å gå ut å spise kinamat sammen på vår favoritt restaurant. Liam fikk se på fiskene før vi dro og syntes det var så interessant! Fisk, fisk, fisk! Stod han og sa til alle forbipasserende mens han pekte oppi skålen.

Nå er vi hjemme igjen og Liam er lagt - så tenker jeg vi bare skal slenge oss under teppet og sette på en film eller serie og kose oss videre. 

Forresten, Happy Valentinsdag! 

 • Dato: 14.02.2018
 • Tid: 20:00
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
13.02.2018

MORSDAGEN + ENKLE TIPS TIL Å GJØRE STAS PÅ SAMBOEREN DIN

På søndag var det morsdag og i den forbindelse ville jeg gi min fantastiske samboer en fin opplevelse. Så jeg tenkte jeg skulle gi noen tips til hva du kan gjøre for samboeren din uten å bruke masse penger på gaver!

1. La henne sove lenge. Vi har jo en sønn på to år som våkner tidlig, så på morsdagen er det selvklart jeg som tar det tidlige skiftet den dagen!

2. Frokost på sengen! Den slår aldri feil og det setter tonen for resten av dagen. 

3. Det er også fint å la henne slippe husarbeid denne dagen for total avslapping!

4. Lag et fint kort! Alle mammaer der ute setter pris på et cheezy kort om hvor fantastisk hun er!

Det er selvfølgelig veldig mange andre fine ting du kan gjøre som å lage en fin middag kjøpe blomster osv. Men dette er fire veldig enkle ting som blir veldig satt pris på, det gjør det i alle fall her i hjemmet! 

 • Dato: 13.02.2018
 • Tid: 18:19
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3

Om meg

kaisvanes

Pappa til Liam Elander på to og venter en liten til!

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no